Hallo allemaal,

Ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als stagiaire bij Khan Academy Nederland. Mijn naam is Sophie Stepanian en ik studeer momenteel Klassieke Talen en Economie aan University College London (UCL). Ik heb mijn middelbare schooltijd doorgebracht op het St. Ignatiusgymnasium in Amsterdam en mijn International Baccalaureate afgerond in Engeland. Omdat ik opgegroeid ben in Nederland, de VS en India, heb ik veel verschillende onderwijssystemen van dichtbij gezien en een passie ontwikkeld voor het begrijpen van de samenhang tussen technologie en onderwijs.

Als scholier heb ik het platform van de Khan Academy zelf veel gebruikt en vond ik het altijd onwijs handig. Op basis van deze positieve ervaringen heb ik mij bij Khan Academy aangesloten.
Deze zomer ga ik de potentie van Khanmigo, de nieuwe, innovatieve AI-assistent van Khan Academy, in het Nederlandse onderwijs verkennen. Hoewel Khanmigo nog niet beschikbaar is in Nederland, is mijn doel om te beoordelen hoe het de leerervaringen van zowel docenten als leerlingen kan verbeteren. Daarnaast ben ik benieuwd in hoeverre Khanmigo aansluit bij ervaringen van leerlingen en professionals in de Nederlandse onderwijssector.
Volg mij op deze ontdekkingsreis en laten we samen bekijken hoe we deze nieuwe innovatieve onderwijstool kunnen inzetten op een manier die de onderwijskwaliteit verhoogt en leraren ontlast. Blijf de komende periode op de hoogte voor updates over mijn bevindingen en ervaringen!