Hier weer een update over ons onderzoek naar de implementatie van Khanmigo in het Nederlandse onderwijs! Het onderzoek verloopt goed en we hebben in de tussentijd een aantal mijlpalen bereikt.

Afgelopen week:

  1. Webinars:Ik heb onlangs twee webinars gehost waarin we Khanmigo hebben geïntroduceerd en de mogelijkheden ervan hebben besproken. Dat hield een korte presentatie in en een aantal demo’s van de werking van de tool. De feedback van de deelnemers was zeer positief! Veel waren enthousiast over de potentiële impact van Khanmigo, hoewel er nog redelijk zorgen is om de privacywetgeving eromheen.
  2. Gesprekken met Onderwijsprofessionals:Ik heb met een aantal onderwijsprofessionals gesproken over de toepassing van Khanmigo in Nederland. Deze gesprekken waren zeer waardevol en leverden inzichtelijke perspectieven op hoe we Khanmigo kunnen integreren in ons voortgezet onderwijssysteem.
  3. Khanmigo Internationaal Beschikbaar:Een spannende ontwikkeling is dat Khanmigo nu gratis beschikbaar is gesteld voor docenten in meer dan 40 landen buiten de VS. Dit biedt ons de kans om van een nog bredere groep gebruikers te leren en de tool verder te verbeteren.

Blijf Ingeschakeld:

We zijn nog steeds op zoek naar meer docenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan ons onderzoek. Uw feedback en ervaringen zijn van groot belang om Khanmigo optimaal af te stemmen op de behoeften van het Nederlandse onderwijs.

Interesse? Mail naar info@khanacademy.nl om deel te nemen!